زبان چرب زبان
سلامتی مادران

به، میوه شفابخش: خواص، نگهداری و مصارف درمانی

به، میوه ی شفابخش

علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز اثر شفابخشی برای التهاب های دستگاه گوارش و مخاط ها، سرفه های خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا دارد.

نحوه نگهداری:

به را فقط به رنگ زرد روشن تهیه کنید، زیرا نوع سبز آن مانند بسیاری دیگر از میوه ها نرسیده و خیلی سفت است. البته درصورتی که در میان به های خریداری شده، تعدادی سبزرنگ وجود دارد، آنها را چند روز در دمای اتاق قرار دهید تا رسیده شوند.

پوست این میوه براق و معطر بوده و با لایه ای کرک مانند به رنگ قهوه ای پوشیده شده است که آن را با ساییدن از بین می برند.

خواص غذایی:

به سرشار از ویتامین های A و B و C و همچنین قند و پپتین است. به رسیده، دارای طبیعتی معتدل است، در حالی که دانه آن یا همان به دانه طبیعتی سرد و تر دارد.

خواص درمانی:

به برای درمان بسیاری از بیماری ها از جمله عفونت های روده ای و ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهاب های مختلف مفید است.

می گویند با خوردن به، عرق بدن خوشبو می شود.
همچنین، دم کرده شکوفه به برای کسانی که خواب آشفته توام با کابوس دارند توصیه شده است و در بی خوابی ها نیز می توان از خیسانده برگ به با شکوفه نارنج استفاده کرد.

مصرف به ترش یک مسهل بسیار عالی است. کسانی که از ناراحتی افسردگی رنج می برند نباید در مصرف آن، کوتاهی کنند. علاوه بر آن، استفاده از این میوه در درمان کلسترول، تصلب شرایین و ترومبوز خونی موثر است.

خانم های باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف می کنند.

دانه به نیز دارای فواید زیادی است و از آن، در درمان سرفه، تب، سوزش دهان، حرارت معده، ترک پوست، یبوست، قطره قطره آمدن ادرار و خونریزی های داخلی و خارجی به صورت خوراکی استفاده می شود” به این صورت که مقداری از «به دانه» را در یک استکان آب جوش ریخته و درب آن را می گذارند تا موسیلاژ (لعاب) آن در آب حل شود”.

علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز اثر شفابخشی برای التهاب های دستگاه گوارش و مخاط ها، سرفه های خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا دارد ولی مراقب باشید از جویدن و بلعیدن به دانه بپرهیزید زیرا به دانه، حاوی یک ماده سمی است که برای بدن مضر است.

بنابراین چند عدد به دانه را مدتی در دهان نگه داشته و مرتب بمکید تا لعاب آن خارج شود، سپس بیرون بریزید یا اینکه چند عدد به دانه را در آب داغ بخیسانید و از لعاب آن استفاده کنید.

 فواید خوردن به:

– احیای روحیه خوشحال بودن

– از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها

– تقویت کننده قلب، کبد و معده

– مفید برای زخم معده

– تحریک کننده اشتها

– نرم کننده سینه

– ادرارآور و کمک به هضم غذا

– مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر.
– ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.

– کمک به پایین آوردن کلسترول خون

– کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین ث
– کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *